Kamers

De kamers
Bij Villa St Hubert heeft u keuze uit vier sfeervolle en comfortabele gastenkamers. Elke kamer heeft een eigen stijl en charme. De kamers zijn voorzien van een privé-badkamer met douche, wastafel en toilet.

Gîte de Ville

Het apartement: Gite in Frankrijk
De luxe en royale Gîte is een sfeervol appartement voor max. 4 personen, volledig en smaakvol ingericht, gesitueerd op de 2e etage van de villa. U heeft een eigen entree en een terras met barbecue.

Villa st.Hubert

Villa
Villa St. Hubert is het gehele jaar voor u geopend, want elk jaargetijde kent hier z’n bekoring. Laat u verwennen, proef de keuken en geniet van uw vakantie op deze heerlijke plek!

Mededeling Covid-19

Wij volgen de Covid-19 richtlijnen en aanbevelingen van de overheid.
De sociale afstand van 1 meter wordt gerespecteerd.
Het sanitair op uw kamer of gîte wordt met extra zorg en desinfecterende middelen gereinigd.
Tevens zijn er desinfecterende dispensers beschikbaar
Hopelijk zien we u snel in een van onze kamers of in de gîte!

Welkom bij Villa St Hubert

Villa St Hubert is gelegen op een werkelijk fantastische lokatie midden in de Puy de Dôme (Auvergne), aan de voet van ‘le Mont Cornadore’ in het pittoreske Saint-Nectaire.
De oorsprong van Villa St Hubert dateert uit 1850, toen nog een dorpshuis genaamd ‘Chalet Hubert’. In de tijd dat Saint-Nectaire een toonaangevend kuuroord begon te worden, zo rond 1900, woonde hier een dokter uit Parijs die de Villa heeft vergroot en verbouwd zoals ze nu is. In de jaren 50 is het wederom veranderd: toen zijn er 7 appartementen gecreëerd als onderkomen voor de mensen die kwamen kuren. Uiteindelijk heeft de Villa in 2006 haar laatste grondige interne verbouwing ondergaan: ze is weer terug gebracht als sfeervol woonhuis met 4 chambres d’hôtes (gastenkamers) en 1 gîte (appartement voor maximaal 4 personen).
Bij de villa ligt een grote zonnige tuin met meerdere terrassen, waaronder een beschut zonneterras met ligstoelen. Grote kastanjebomen zorgen voor heerlijk natuurlijke schaduw.

Villa St. Hubert is het gehele jaar voor u geopend, want elk jaargetijde kent hier z’n bekoring. Laat u verwennen, proef de keuken en geniet van uw vakantie op deze heerlijke plek!
Villa St. HubertChambres d’hôtes & Gîte - Home